VELIKONOČNÍ ŘÍZKOBRANÍ pátek 19. dubna a sobota 20. dubna od 17.00

150g Vepřový řízek, kuřecí řízek
200g Řecký kuřecí řízek (olivy, balkánský sýr, trojobal)
200g Zelený kuřecí řízek (špenát, mozzarella, trojobal)
200g Zlaté kuře (kuřecí prso v bramborákovém těstíčku)
200g Zlaté prase (vepřový plátek v bramborákovém těstíčku)
200g Vepřový ďábelský řízek (feferonka, chilli, anglická slanina, trojobal)
200g Švýcarský řízek (vepřová kapsa se sýrem a šunkou)
300g Smažený vepřový řízek XXL z vepřové krkovice pro velké jedlíky
200 g Bramborový salát

Uložit odkaz do záložek.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Jan Werich